6 Spørgsmål om massage du er for genert at still

Når du skal til din næste massør i Århus er de følgende spørgsmål nok nogen af dem du er for genert at spørge ind til.

1. skal jeg tage off mit undertøj?

Mange mennesker foretrækker at holde deres trusser eller underbenklæder under en massage, mens andre foretrækker atvære helt nøgen. Det er op til dig.

Hvis dine problemområder er din nedre ryg, hofter, balder eller lysken, tætsiddende undertøj kan undertiden komme i vejen for massage arbejde, men en rem til kvinder eller trusser til mænd bør gøre tricket.

I Nordamerika, hvis du fjerner dit undertøj, skal licens massører sikre, at du altid ordentligt er omfattet af en ark ellerhåndklæde. Kun området bliver masseret vil blive afsløret.

Thailand six senses

2. Hvad hvis jeg indser jeg har savlede?

Mange mennesker falder i en fredelig søvn under massagen, men når de vågner, de bemærker en pulje af savle hovedpuden eller massage bord.
Dette er meget udbredt. Det sker ofte, når folk er bliver masseret mens liggende ansigt ned briksen. Vær ikke bange forat spørge massage terapeut for en væv.

3. vil massage terapeut være der når jeg klæde?

I Nordamerika, vil massage terapeut forlade lokalet, du kan fjerne dit tøj og ligge briksen (normalt ansigt ned) underdet øverste ark.
Ikke haste eller bekymre dig at massage terapeut vil i demmassage terapeut slag og spørger hvis du er klar før du indtaster massagerummet.

4. skal jeg tale under massage?

Selv om nogle mennesker foretrækker at tale i hele massagen, ikke føle, at du er nødt til at gøre samtalen med massageterapeut. Efter alt, du har en behandling, er du ikke en cocktail fest!
Velkommen til at lukke øjnene og slappe af, hvilket er hvad de fleste mennesker gør.
Sports massage og dybe væv massage er bare nogle af de typer af massage, der kræver mere feedback. Massage terapeutarbejder ofte dybere lag af muskler og gerne vil sikre, at presset ikke er ubehageligt.
Vær sikker på at råbe op, hvis:
Rummet er for varmt eller for koldt
Du oplever smerter
Du har spørgsmål relateret til massage
Der er noget du har glemt at nævne under høringen

5. Hvad hvis jeg får erektion?

Nogle mænd undgå Massageterapi, fordi de er bekymrede, de får en erektion. Eller de får massage, men ikke er i stand til at slappe af under massagen på grund af denne frygt.
Men der er ingen grund til at være flov over. Det er helt normalt for mænd at en erektion under en ikke-seksuel,terapeutisk massage.
Blid touch til ethvert område af kroppen kan aktivere det parasympatiske nervesystem og forårsage en delvis eller fulderektion. Din massage terapeut (mandlig eller kvindelig) forstår dette og vil generelt ignorerer den.
Hvis du er stadig bekymret, kan du ønsker at bære en mænds bikini badedragt i løbet af massage, som yder mere støtteend boksere.

6. Hvordan kan jeg vide, hvis det er en legitim klinik?

Selvom du måske tror massageklinikker, der tilbyder sensuelle eller erotisk massage kan se klart forsumpet, kan nogle gange være svært atøjedisse steder.
Hvis du prøver en ny klinik eller spa, er det en god ide at ringe først og stille disse spørgsmål:
Har du tilbyde terapeutisk massage?
Certificeret eller licenseret massage terapeut?
Har du brug for et sundhed spørgeskema for dine kunder?
En licenseret massage terapeut vil ikke komme i kontakt med dine kønsdele eller brystvorter under massagen.

Comments are closed.