4 gode tips du får fra tandlægen

1. Brug mundskyl langs side tandbørstning og tandtråd

Mundskyl er ikke særlig nødvendigt, og ikke alle mundskyllevand er nyttige. Mundskyllevand indeholder Listerine voreschlordioxid er meget nyttigt, fordi de hjælper til at dræbe og vedligeholde bakterier i munden. Det kan hjælpe med at opretholde god ånde samt hjælpe med at opretholde stærke tænder. Mundskyl kan ikke gøre alt arbejde men hvis du er allerede tandbørstning, tandtråd, besøge tandlægen og spise godt, mundskyl er kirsebær toppen, som vil gøre din tandsundhed stor.

2. Tandpine eller mærke andre dental symptomer

Hvis du har lav tand og kæbe smerter en aftale hurtigt som muligt. Din tandlæge skal diagnosticere den underliggendeårsag og rette det, før det bliver til et større problem.

tandlæge tips

3. Kig det store billede

Alle forstår, at du skal tage sig af dine tænder til at undgå tandpine, bevare dit udseende og holde tandlægeregninger iskak. Mange mennesker, men ikke forstår hvor vigtigt oral sundhed er at vores samlede sundhed billede. Tand problemer kan føre til diabetes, hjertesygdomme, systemiske infektioner, manglende evne til at spise eller tale ordentligt og andresygdomme nogle livstruende. Skæve eller overfyldte tænder kan bidrage til gum sygdom, der kan i sidste ende føre tiltand tab. Lige tænder er ikke længere kun for udseendets skyld.
4. Rens din tunge

Ren overfladen af tungen dagligt. Ved hjælp af en professionel tungen renere fjerne du utallige bakterier, der ellers lever især den grovere øverste overflade af tungen. Disse kan bidrage til dårlig ånde (halitosis) og negativt påvirker din tandsundhed.

Her finder du den bedste tandlæge i Låsby og den bedste usynlig bøjle invisalign klinik i København.

Comments are closed.