Efter Brystforstørrelse Kirurgi: Heling & opsving Tips

Perioden, der kommer efter brystforstørrelse med eget fedt er også kendt som processen, healing og nyttiggørelse og der er vigtige ting for kvinder at vide om denne proces
Kvinde recovery fra brystforstørrelse vil blive støttet af gaugeforbindinger, med en støtte bh eller en elastisk bandage, da dette vil være nyttigt at undgå hævelse. Området hvor brystimplantater anvendes (over musklen, eller undermusklen), kan den nødvendige tid til recovery variere.
bare et par timer efter operationen, vil patienten transporteres hjem. Kvinder skal vide om visse ting, før de kommer hjem, da der er vigtige tips til at følge iperioden efter brystforstørrelse kirurgi. Den person, der bærer kvinden hjem bør bo hos hende i mindst 24 til 48 timer.  De samme regler gælder både for maveplastik og abdominalplastik.

 

FORSTÅ DIN UNIKKE SITUATION

Hver kvinde er forskellige, oplever smerter efter operationen vil være forskellige forhver af dem. Ofte gange, vil du blive rådgivet af din bryst augmentation kirurg med hensyn til den bedste fremgangsmåde at tage under din recover.
Hvis implantatet under musklen, er smerten normalt værre. Anæstesi til driften kunneforårsage kvalme efter, men det kan forebygges ved at drikke et par glas vand før proceduren.
I de første dage af recovery, patienten vil have en følelse af træthed og det er normalt at føle denne måde. Bryster størrelse er blevet ændret og huden skal tilpasse sig dennye størrelse. Resten er nødvendigt i løbet af denne tid. Brysterne og brystvorternekan ikke mærkes helt.

MASSAGE, KOMPRESSION & MEDICIN

Læger anbefaler normalt massage og andre metoder til at fjerne ubehag og hjælpeopsving oparbejde. De kan anbefale kvinder at bære kompression forbinding eller enspeciel BH for at støtte kropsstilling, mens brysterne er helet. Dette kan kun værepåkrævet i nogle tilfælde.

 

Smerter de første dage kan lettes med medicin, men patienten skal spise godt hvergang pillerne er taget. Hvis patienten tager enhver anden form for medicin, skallægen anmeldes. Det er forbudt at indtage enhver form for alkoholiske drikke i deførste 24 timer efter operationen. Rygning er ikke tilladt enten.

 

HVILE LET & UNDGÅ STRESS

hvile og nyttiggørelse af brystforstørrelse operationen flertal af kvinder, der gennemgår en brystforstørrelse procedure er i stand til at arbejde efter et pardage er gået siden operationen. Men dette betyder ikke, at de kan gøre, hvad deønsker. Stressende aktiviteter for kroppen bør undgås. Blodtrykket skal holdes inden for normale grænser.

 

For en periode op til en måned, kan brysterne være meget følsom over for enhverform for touch. Enhver fysisk kontakt bør undgås.

 

Før en breast brystforstørrelse procedure, vil lægen informere patienten om alledetaljer, der er involveret i opsving oparbejde. Kirurgen kan kontaktes efteroperationen, for at finde nogen nærmere bestemt til sagen.

 

Hvis patienten oplever noget usædvanligt, såsom feber, rødme bryster, eller brysthævelse, skal kirurgen hedde straks. Når en kvinde har været igennem denne proces,vil hun kunne lære andre kvinder og hjælpe dem med at det bedste resultat fraderes recovery.

Comments are closed.