Begravelse etikette: Hvem skal betales?

 Skrevet af vores venner over hos Bedemanden Aalborg.
Du kender allerede, du vil betale bedemanden for en kiste, et gravsted, og forbereder kroppen. Nogle supplerende betalinger er ikke altid inkluderet i disse regninger, og det er korrekt etikette i mange kredse til spids andre involveret i at holde en begravelse for en elsket. I din sorg, kan du glemme, forstå protokollen på forhånd forbereder dignår tid kommer.
Præster
Mange præster vil ikke acceptere et tip til at udføre en begravelse, men udbuddet er god etikette. Disse penge kaldes ofteet honorar, som du til stede til en præst, eller præst til ære for din afdøde elskede. I nogle tilfælde præster bruger pengesom personlige midler og i andre, pengene går til en kirke fond. De fleste honorariums spænder fra $50 til $300. Ministreder tilbringer en masse tid med en døende person og familie eller som at deltage i begravelsen typisk får mere end præstermedlem der simpelthen prædiker en prædiken, læser et par bibelvers eller leverer en lovprisning tjenesten.
Musik
I mange kirker er organist, band, kor og handbell kor ikke betalt. Hvis de spiller musikken til en begravelse, er det godetikette at tilbyde dem et tip om deres supplerende tjenesteydelser, da de gør en ekstra gang forpligtelse til at være tilstede. I de fleste tilfælde er $50 til $75 for hver musiker sædvane. Denne pengene tilbydes som påskønnelse for at spilleanmodede musik samt for at ære en musiker tid.
Blomster
De fleste begravelser har en bred vifte af blomsterdekorationer, nogle bestilt af familiemedlemmer til afdøde og andreleveret af sympatisører. Mennesker, der leverer blomster oftest arbejder for tips, tilbyder hver levering person et lille tiper passende. Til små arrangementer, $2 til $5 er fint, men op til $10 er sædvane for større virksomheder. Hvorvidt blomsterleveres direkte til kirke eller begravelse hjemme, eller de kommer til dig derhjemme, glem ikke at takke levering personmonetarily hver gang da hver leverance kan komme fra en anden medarbejder eller blomsterhandler.
Begravelse hjem medarbejdere
Nogle af personalet i begravelsen hjem modtager tips til deres tjenester. Disse omfatter den person, der gør hår og make-up kroppen, den person, der transporterer kisten og den person, der skriver programmet for dig. Hvis du vælger at lejeen limousine til at bære lukke familiemedlemmer til begravelsen, dette tip kan ikke medtages i en begravelse hjem bill,medmindre virksomheden ejer sit eget sæt af limousiner. I mange tilfælde, er de fleste af disse tips medtaget i det endeligelovforslag. Være sikker på, bede om en detaljeret opdeling af afgifterne, du kan tilbyde tips, hvis de ikke vises i dinendelige lovforslag. God etikette siger, at du ikke tip en bedemand. Hans tjenester er udbetalt som løn ved begravelsehjem.
Læse mere om vores anbefalet bedemand: http://bedemandfrederiksberg.dk/begravelse/

Comments are closed.