3 tips til at rydde et dødsbo

Dødsboer købes af mange agenter, men hvis i ikke vil bruge andre end jer selv her er nogle tips.

  1. Opdel det fysiske arbejde. Jeg var ansvarlig for alt, som var en byrde, men også enfordel: Jeg behøvede ikke at vente for andre til at gøre ren-out beslutninger. Stadig, opgaven var så massiv, at jeg havde brug for hjælp, og du sandsynligvis vil, også. Vær ikke genert over at bede om en hånd fra nære familiemedlemmer, venner eller enddadine forældres aide.
  2. Vær grundig, selv når du er opbrugt. Sandfærdigt, jeg har ikke lyst til grave igennem hver enkelt af min mor skabe, skuffer og containere. Men da jeg opdagede et sæt Georg Jensen bestik skjules i en pudebetræk i en junk skuffe og fandt hendes diamond watch i en kasse med kostume smykker, jeg indså, at jeg var nødt til at være omhyggelig.
  3. Find alle vigtige finansielle dokumenter. Før du kaster væk alle papirer, finde og lægge dine forældres vilje, trusts og tillæg; livsforsikring politikker og erklæringer, fast ejendom gerninger og titler; Seneste kontoudtog (du kan få ældre elektronisk); lager certifikater; 401 (k) poster; selvangivelser og kvitteringer nødvendigt for indgivelse af næste års selvangivelse.

Her kan du også finde hjælp: http://dødsboerkøbeskbh.dk/ og http://rydningafdødsbokbh.dk/

dødsboer i københavn

Comments are closed.